Privatpersoner

Det er svært at sætte priser på drømme. Alle havevisioner bunder i en drøm. Vi bestræber os altid på at rådgive dig til køb af de bedste planter til de bedste priser. Når du handler hos havevisioner sparer du mange penge i det lange løb. En af de vigtigste ting i en god haveplan er den gennemtænkte kombination af planter der gør at hele haven blomstrer jævnt i hele sæsonen og ikke kun i sporadiske grupper. I vores haveplaner er der naturligvis taget højde for planternes størrelse frem i tiden så intet dækker for andre planter eller på andre måder forstyrrer harmonien i din have.

Haveplan
Når du bestiller en haveplan hos havevisioner tager vi den tid det tager at skabe det bedste resultat til dig og din have. Alle haveplaner er unikke og prisen ligger som regel fra 4.000,- inkl. moms alt efter indhold.

En haveplan kan indeholde:

  • Plan over planter og belægning på milimeter eller almindeligt papir
  • Planteliste med en udførlig beskrivelse af antallet af planter pr. m2, planternes højder, blomstringstid samt hvilken jordtype der skal bruges
  • Belægningsliste
  • Budget
  • Håndtegnede skitser og snit af havens delelementer
  • 3D optegnelser pris alt efter projekt.

Mere information om vores haveplaner

Konsulentarbejde
De fleste ældre haver kan blive som nyanlagte med enkle midler. Beskæring af træer der er gået lidt ud af facon, trimning af buske, opretning af belægning er alle simple justeringer der kan bringe den naturlige harmoni tilbage i din elskede have.

De fleste af disse ting kan du sagtens selv lave. Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig inden du påbegynder arbejdet i haven. Dermed kan du efterfølgende klare justeringerne i et snuptag da vi bidrager med skitser og forslag til et hensigtsmæssigt plantevalg. Prisen for kyndig vejledning lyder for private på 1.200,- + køretid* inkl. moms

Ekstra rabatter
Havevisioner har indgået flere aftaler med relevante virksomheder indenfor planter, belægning og andet til haven. Det betyder at du som kunde hos Havevisioner vil have mulighed for at indhente gode priser på de forskellige produkter.

*køretid er timeprisen og således ikke SKAT kørselstakster.

Privat Referencer