Erhvervslivet

Erhvervsejendomme skal fremstå enkelt og smukt.
Boligforeninger skal fremstå levende og hjemlig, men også være vedligeholdelseslet.

Priser

Det er svært at sætte priser på drømme. Alle havevisioner bunder i en drøm. Vi bestræber os altid på, at rådgive dig til køb af de bedste planter samt mest stilrene belægning . Når du rådgives hos havevisioner sparer du mange penge i det lange løb. En af de vigtigste ting i en god plan er den gennemtænkte kombination af planter, der gør at hele området blomstrer jævnt i hele sæsonen og ikke kun i sporadiske grupper. I vores planer er der naturligvis taget højde for planternes størrelse frem i tiden, så intet dækker for andre planter eller på andre måder forstyrrer harmonien i området.

Haveplan
Når du bestiller en plan hos havevisioner, tager vi den tid det tager at skabe det bedste resultat til jer og jeres område. Alle planer er unikke og prisen ligger som regel fra 3.200,- ekskl. moms alt efter indhold.

En haveplan kan indeholde:

  • Plan over planter og belægning på millimeter eller almindeligt papir
  • Planteliste med en udførlig beskrivelse af antallet af planter pr. m2, planternes højder, blomstringstid samt hvilken jordtype der skal bruges
  • Belægningsliste
  • Budget
  • Håndtegnede skitser og snit af havens delelementer
  • 3D optegnelser pris alt efter projekt.

Mere information om vores haveplaner

Konsulentarbejde
De fleste ældre områder kan blive som nyanlagte med enkle midler. Beskæring af træer, der er gået lidt ud af facon, trimning af buske, opretning af belægning er alle simple justeringer, der kan bringe den naturlige harmoni tilbage.

Vi kommer gerne ud til jer og rådgiver jer, inden i påbegynder arbejdet. Dermed kan i efterfølgende klare justeringerne i et snuptag, da vi bidrager med skitser og forslag til et hensigtsmæssigt plantevalg og belægningsvalg. Prisen for kyndig vejledning lyder på 960,- ekskl. moms + køretid*.

*køretid er timeprisen og således ikke SKAT kørselstakster.

Erhverv Referencer