Hvad kan vi gøre for din have?

Haveplan

Ofte ligger du selv inde med en drøm om, hvordan din have kunne se ud. Hos havevisioner lytter vi til dine drømme og tegner herefter en haveplan, hvorefter du selv kan udføre det meste af arbejdet. Såfremt det kniber med at finde tiden til at udfører arbejdet, bistår vi dig også gerne i denne proces. Vi rådgiver altid i hvorledes belægningen og beplantningen bedst udføres, ligesom vi guider dig til de planter, der er bedst egnet til din jordtype. Farvevalg i planter, blomstringstider og sorter bliver altid indtænkt i haveplanen, således at haven også ser godt ud om 10 år.

Selvom vores haveplaner og rådgivningen er yderst detaljeret, er nogle kunde lidt utrygge, når først de står på planteskolen med planen i hånden. Vi assisterer dig derfor gerne i denne proces og tager med dig ud på planteskolerne, så du kan få den direkte hjælp, du måtte have brug for.

Havekonsulenter

En ældre have vokser let ud af proportioner og kræver derfor handling i form af beskæringer, nyplantning og jordforbedringer. Vi går gerne en tur med dig i din have, og over kaffen tager vi en snak om den fornødne renovering og vedligeholdelse af din have. Baseret på dine ønsker laver vi efterfølgende en skitse med konstruktive forslag til forbedringer, således at du får størst mulig glæde af din have.

Alle opgaver udføres af kvalificerede og faglærte haveelskere. Vi arbejder altid med et smil på læben, og blyanten der laver havetegningerne føres altid af grønne fingre.